Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Zeppelinist Покажи съобщение
    Quote:
    Originally Posted by gorang
    Колега, стига с тези митове:
    съединител 2.4 10V - 279,90 EUR
    маховик 2.4 10V - 529,00 EUR
    Или 808.90 Евро

съединител 2.4 20V - 259,90 EUR
    маховик 2.4 10V - 398,99 EUR

Или 658.89 Евро

За какви 3 бона ми говориш, като то е по-евтино даже и от на 1.9 JTD

Много е грешна цената на съединителя за 10V дето си посочил, с отстъпка цифрата е правилна, ама в български лева, за Valeo става дума. Не за друго, ами да се стрясат хората, дето биха си купили позастаряла Алфа. Поздрави

Comment

• Въпросът беше за 20V, че не е особено голяма разликата. Иначе за отстъпки - ми който ползва за единия, ще ползва и за другия.
      Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• В крайна сметка тези цени за 20V реални и за обикновени клиенти ли са, и имат ли още n лв. за доставка ?
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
        DUCATI Monster
        Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

• Това, което съм пуснал като линк е от alfisti.net и е цена без доставка, няма допълнителни отстъпки.
          Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщение
            Това, което съм пуснал като линк е от alfisti.net и е цена без доставка, няма допълнителни отстъпки.
            Горане, при 166 / гледам в момента си с такава /, не съм сигурен дали скоростната кутия е опелска или си е фиатската. При 156 я слагаха, че е по-малка, а от мотора няма място в коша за жабарската, не знам дали при 166 е същата кутия, уж е по-голяма кола.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• На 20 клапана кутиите са си опелски (уж издържали на повече Нм) и наистина са по-гадни от италианските - имам 2 166-ци, старата и новата, еми на старата по-лесно влизат предавките.

Comment

• Първоначално публикувано от nesho1978 Покажи съобщение
                Доколкото разбрах от теб 1.6 е калпав мотор така ли да го разбирам.Проблемът е ,че ми трябва автомобил спешно.Старата 146 1.3 боксер я имам 13 години и до сега не съм имал проблеми.Но вече е за ремонт и ми трябва 2-ри автомобил.

---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:41 ----------

Трябва ми кола комби.Че сме с 2 деца
                156 SW не е с много голям товарен обем
                Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                Peugeout 2.2 HDI 133+++
                Alfa 159 +++ next

Comment

• Я да си изтипосам аз първото мнение в тая тема

Момци имам голям дерт! Искам да се всключа в семейството обаче не мога да си намеря хубава алфа.

Искам бензин, около 150 к.с. след 2004 г. Първо бях харесал 147 с новата муцина, обаче сега нещо ми влезе в сърцето GT

Обаче във Варна италианските коли не са на мода и голем зор. Де що има алфа е 1.9 дизел, а GT има само една на борсите - и тя дизел.

Та гледам в Шумен има две GT
                  http://www.cars.bg/c1005859
                  http://www.cars.bg/c872060

Някой гледал ли ги е? Или ако има някой колега да им фърли едно око ще е супер.

Че вече два месеца търся и ме сърбят ръцете
                  Alfa Romeo GT - 1.9 JTD 16V

Comment

• Момче... ДЖИ ТИ ЕС двигател, освен от магазина не се взима ! Гледай дизелите цялостното мнение е че са много здрави вървят прилично и са БЕЗПРОБЛЕМНИ .
                    Та на кратко бягай от този 2.0 мотор.

Comment

• Да за JTS четох отзивите. Но предпочитам 1.8 бензин пред дизел.

Comment

• 1,8 не е JTS, това си е стария TS. Малко е слабичък, но ако не си състезател, според мен е добър вариант.
                        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Аз съм си доволен от 1.6 туин спарка, не ходя по състезания всеки ден, така че...
                          Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp

Comment

• Сега карам Пунто 55 коня

Състезанията не са за мен.
                            Втората обява повече ме интересува. Познат на брат ми я е гледал вчера и не останал очарован. Но ми се ще някой който разбира от алфи да си каже мнението.

То ясно че нещо ще и има, но се чудя дали не си струва да се вземе за 5000 и после да вложа още 1000-2000лв да я стегна и да си я карам.

И без друго тея коли са голяма рядкост - може да си търся още 6 месеца и пак да не излезе нищо читаво.
                            Last edited by Niki Stoianov; d.m.y г., 22:07.

Comment

• Първоначално публикувано от Niki Stoianov Покажи съобщение
                              Сега карам Пунто 55 коня

Състезанията не са за мен.
                              Втората обява повече ме интересува. Познат на брат ми я е гледал вчера и не останал очарован. Но ми се ще някой който разбира от алфи да си каже мнението.

То ясно че нещо ще и има, но се чудя дали не си струва да се вземе за 5000 и после да вложа още 1000-2000лв да я стегна и да си я карам.

И без друго тея коли са голяма рядкост - може да си търся още 6 месеца и пак да не излезе нищо читаво.

Какво имаш в предвид че не е бил очарован ? какво е видял какво е очаквал ?
                              Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                              Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Син пушек, съмнения за лагер на колянов вал и лампата на таблото за еърбег не светнала при запалване. Можело да е ампутирана. Това ми казаха. Аз да си призная не разбирам

Comment

Working...
                                X